Cum sa invingi mancatul emotional prin autocontrol si gustari Herbalife
 

Invinge foamea emotionala cu Herbalife

Iti hranesti stomacul, sau dai hrana sentimentele tale? De multe ori raspunsul este ambele. Avem nevoie de mancare pentru a alimenta corpul, dar, uneori, mancam pentru a satisface sentimentele noastre. Ar putea fi anumite alimente pentru ca suntem fericiti, tristi sau chiar plictisit, dar atunci cand mancam în alte scopuri decat foamea fizica din orice motive, acesta este mancatul emotional.

Consumul de alimente cand nu ne este într-adevar foame este un mod sigur de a adauga calorii inutile (si kg!), care pot ruina rapid programul de control al greutatii.

Deci, cum invingi foamea emotionala? Cunoaste diferentele si apoi gestionez-o corect.

Stii diferenta:

  1. Mancatul emotional apare brusc, foame fizica vine treptat.
  2. Chiar daca esti satul, aveti mai multe sanse sa mancati in continuare daca este pentru a satisface un sentiment.
  3. În cazul în care stomacul cere mancare, veti manca aproape orice pentru a umple golul. În cazul în care aveti pofta de un anumit produs alimentar, cum ar fi inghetata, ciocolata sau chipsuri de cartofi, atunci, probabil, mancati pentru a alimenta un sentiment. Un aport consistent de proteine va tine senzatia de foame la distanta. Pudra proteica Herbalife este de neinlocuit pentru asta.
  4. Mancatul emotional simte ca trebuie sa mananci alimentele pe care le cere instantaneu, în timp ce daca e foame fizic, se poate astepta.
  5. Te simti vinovat dupa mancatul emotional, dar daca ti-e foame fizic, nu o vei face.

Gestionarea mancatului emotional:

  1. Vezi daca poti recunoaste ce sentimente te fac sa vrei sa iti hranesti foamea emotionala.
  2. Indeparteaza falsa senzatie de foame facand altceva altceva - încercati sa mergi la o plimbare, faceti unele treburi casnice sau vorbiti cu un prieten.
  3. Gasiti un aliment potrivit, o alternativa sanatoasa, asa ca atunci cand vine vorba de sentimentul ca ai o optiune care nu este junk food. Herbalife ofera gustari ideale cum ar fi batoanele proteice sau boabele de soia
  4. Daca sunteti intr-un regim alimentar, eliminarea tuturor alimentelor nesanatoase poate face mai mult rau decat bine. De exemplu, în cazul în care nu poati trai fara ciocolata, nu o elimina complet. Ia o mica parte, si apoi pune-o departe. Este vorba despre moderatie, nu de eliminare.
  5. Uneori e doar un gust care aveti nevoie. Deci, incercati sa mancati doar o muscatura. Esti probabil sa ne amintim de experienta satisfacatoare, mai degraba decat sentimentul de vinovatie dupa ce ati terminat de tot pachetul!

În cazul în va confruntati cu foamea emotionala, amintiti-va ca, indiferent de ce alimente sau metoda alegeti pentru a o depasi, trebuie sa invatati sa o faceti cu moderatie. Alegeti produsele Herbalife care vi se potrivesc pentru a avea un aliat in aceasta lupta.