Top secrete pentru o silueta de invidiat
 

Top secrete pentru o silueta de invidiat

Controlul greutatii și mentinerea acesteia sunt de fapt două fețe ale aceleiași monede. În realitate, obiceiurile care vă ajută să scăpați de kilogramele in plus sunt aceleași cu cele care vă vor ajuta să va mentineti greutatea ulterior. La urma urmei, pierderea în greutate nu este într-adevăr un succes dacă nu reușiti sa va mentineti dupa ce slabiti.

Top strategii ale celor care au "învins" kilogramele cu produsele Herbalife:

1. Ajung sa se cunoasca foarte bine

O cheie a succesului este de a învata cum sa gestionati propriile situatii de mare risc - cum ar fi mancatul atunci cand esti stresat sau curatarea farfuriei din obisnuinta, mai degraba decat de foame. E nevoie de adaptabilitate si planificare - ei stiu ce situatii le-ar putea crea probleme si au un plan de rezerva pentru a le depasi.

2. Au o dieta regulata si la aceleasi ore

Multi oameni au probleme cu greutatea deoarece obiceiurile lor alimentare sunt atat de dezorganizate. Cei care au succes in lupta cu kilogramele mananca la intervale regulate si iau gustari numai atunci cand le este foame cu adevarat. Saritul peste mese de obicei, esueaza si va avea un efect contrar celui urmarit. Duce la gustari excesive sau la mese mult mai mari mai tarziu. Alternativa Herbalife pentru gustari intre mese sunt batoanele proteice si boabele de soia, ambele cu un bogat aport de proteine.

3. Mananca alimente cu continut redus de grasimi si bogat in nutrienti

Nu e nici o surpriza, un regim alimentar de înalta calitate contine o multime de proteine, fructe, legume si cereale integrale. Este ceea ce asigura organismului energia necesara si mentine senzatia de satietate. Fructele, legumele si cerealele integrale sunt voluminoase, umplu stomacul, iar aportul lor caloric este relativ scazut. Aportul de proteine este esential, deoarece proteina este extrem de satioasa si va ajuta sa va tineti departe de gustarile intre mese. Intre 6 si 18 grame din pudra proteica Herbalife la o masa vor tine senzatia de foame departe pentru 4-6 ore.

4. Controlul portiilor

Invata ce portie trebuie sa mananci pentru a simti ca "nu iti mai e foame", mai degraba decat sentimentul ca "esti plin". Asta va poate ajuta sa taiati în mod semnificativ din cantitatea de mancare. Idei de control al portiilor sunt utilizarea de farfurii mai mici si folosirea de inlocuitori de masa, cum ar fi shake-ul Herbalife F1 sau batoanele proteice.

5. Managementul stresului

Hrana este des folosita pentru a obtine confort atunci cand esti stresat - dar, de obicei, te simti vinovat dupa aceea, lucru care creste in continuare stresul. Trebuie sa dezvoltati alte metode de a face fata stresului, cum ar fi discutiile cu un prieten sau partener, miscare, o pauza, etc.

6. Schimbare de atitudine

Multi oameni care si-au controlat cu succes greutatea spun ca au fost nevoiti sa isi schimbe modul de gandire cu privire la dieta si controlul greutatii. Unii au considerat ca a fost "în genele lor" sa fi grasi, sau ca nu ar putea pierde kilograme pentru totdeauna pentru ca nu au avut succes în trecut. În cele din urma, s-au confruntat cu problema si au realizat ca succesul va veni printr-o serie de pasi mici si un angajament pe viata pentru un stil de viata sanatos.

7. Adopta un plan si tine-te de el

Odata ce aveti o rutina stabilita a modului în care mancati în general si cat de des faci miscare, invata sa stai cu aceasta zi de zi. Oamenii care au reusit sa slabeasca si ulterior sa iti mentina greutatea fac acest lucru chiar si atunci cand în vacanta. Puteti manca mai putin de mai multe ori daca simtiti nevoia unui control absolut asuprea meselor.

Speram ca sfaturile de mai sus va vor ajuta, alaturi de produsele Herbalife sa ajungeti la greutatea dorita si sa o mentineti. Mult succes